header shadow
WERKWIJZE

Van idee tot eindproduct…


1. De Briefing


Om meer informatie te krijgen over hetgeen u naar opzoek bent, en om optimaal in te kunnen spelen op uw wensen en behoeftes, zal ik u vragen voor mij een korte briefing op te stellen. Wie zijn uw klanten? Waar bent u naar opzoek? Wat voor organisatie gaat hier hier om, etc. Deze briefing kan ik u per mail toesturen, per telefoon of op lokatie bespreken. Tevens is het hier vaak mogelijk om een duidelijk beeld te geven van wat de kosten zullen worden. Deze zal ik u natuurlijk ook per offerte toesturen.


2. Eerste ontwerp


Wanneer ik een duidelijk beeld heb van hetgeen u naar opzoek bent, en u akkoord geeft op de offerte kan het ontwerpen beginnen. Vaak zult u binnen een dag al de eerste ontwerpen kunnen ontvangen. Zodra de ontwerpen klaar zijn zal ik deze per mail naar u toesturen. Nu is het aan u de taak uw op of aanmerkingen te geven, en eventuele teksten en beeldmateriaal toe te sturen.


3. Een keuze maken


Nadat uw op of aanmerkingen zijn verwerkt ontvangt u van mij een of meerdere ontwerpen. Aan u nu de taak om een keus te maken met welk ontwerp of lay-out we verder gaan. Natuurlijk is ook hier altijd ruimte voor aanpassingen. U moet er natuurlijk tevreden mee zijn.

4. Definitief ontwerp


Nadat u heeft besloten dat het ontwerp bij uw visie aansluit, worden de laatste puntjes verwerkt en zal het ontwerp drukklaar worden gemaakt. Indien het om een website gaat zal deze natuurlijk online geplaatst worden.